Freedance Garderen

Freedance-lessen in de Wardorg ma 18 sep 

Freedance in het Molentje za 14 okt

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

 

Om in te schrijven voor de nieuwsbrief van Somatic Dance klik hier

Freedance Buiten

 

  Freedance buiten

 

Geschiedenis

In de zomer van 2020 ben ik samen met mijn partner Paul verhuisd naar een prachtige buitenplek bij Garderen en daar hebben we de hele zomer iedere zaterdagavond heerlijk buiten gedanst. Het werd iedere week weer een feest van ontmoeten, verbinden, dans en plezier. En een jaar later in de zomer van 2021 deden we ongeveer hetzelfde! :-) 

Vorig jaar 2022, toen onze tuin werd gerenoveerd, dansten we buiten op de mooie plek bij Annemiek en Anne van Shiatsu praktijk Garderen. En ook dit jaar gaan we daar van start. Vanaf juli dansen we weer op ons eigen erf, tussen de bloemenweide en de vijver. Welkom!

 

2023

In juni aan de rand van het bos en vanaf juli achter onze boerderij.

Graag nodig ik jullie ook deze zomer van harte uit om op een van onze mooie plekken de dans met andere dansers weer buiten op te pakken. Hiermee zal Freedance Buiten de hele zomer er regelmatig op zaterdagavond zijn. (Mits redelijk droog weer en anders wijken we mogelijk uit naar binnen. Info volgt dan.) Reserveer tijdig online jouw kaartje, het aantal plekken is beperkt voor deze besloten avonden.


Over jullie vertrouwde Freedance lees je hieronder alles.

Laten we blij en vrij vooruit zien.
Met zonnige dansgroet van Carla Somer

 

 afbeeldingen/compilatie 11 juli.png

 

Silent Freedance of niet

naar ieders behoefte

silent danceAls je je graag verliest in een goed volume en niet afgeleid wil worden door andere (buiten-)geluiden kun je met onze draadloze koptelefoons dansen. ’Silent Disco’ is een beproefde manier om helemaal in de muziek op te kunnen gaan, en ook nog zonder de omgeving overlast te bezorgen. Maar ook zal de muziek via speakers op redelijk volume te horen zijn. Zo blijf je ook betrokken bij de dansvloer als je even wilt uitblazen zonder koptelefoon. En verder kan een ieder op de dansvloer het volume aan zijn eigen hoofd regelen. Prettig toch?!

 

De buitendans plekken

weide in het bos en weide aan een vijver

 

afbeeldingen/Irene en Paul FDB.jpgOnze beide dansvloeren zijn dit jaar een groot gazon die kleurrijk verlicht zal worden in juni aan de rand van een weide omgeven door bos en vanaf juli aan een vijver.

Dans op blote voeten of op schoentjes met zachte zolen.

We kunnen uitrusten met een drankje bij een kampvuur of chillen op een heerlijke lounchebank.

En er is een garderobe waar je je spulletjes kunt bewaren.

 

De sfeermakers

het programma


kampvuurOp een prachtige plek in de natuur, temidden van bos en weide ontvangen wij jullie. Onze DJ’s Aloes en Marold zullen er afwisselend zijn om er met ons een heerlijke avond van te maken. Per avond zal er een workshop van ongreveer een uur worden aangeboden door verschillende teachers als Marjon van Opijnen, Marold Emmelkamp en Carla Somer. Dit om met elkaar samen de avond in te gaan en de eerste verbinding aan te maken. En met het betrokken Freedance-team zal het je aan thee, sap, vers fruit en een kampvuur niet ontbreken.

 

 

afbeeldingen/fotostrip Freedance buiten.jpg 

 

Reserveren vooraf

en meer praktische zaken

entree FDBTijden
Vanaf 19:30 uur kan je al inlopen,indansen en landen.
We willen de avond graag zoveel mogelijk met zijn allen starten en afronden. Daarom stellen we het op prijs als je om 19:55 uur bij de begincirkel bent voor de workshop met elkaar. En om 23:30 uur is er een eindcirkel voor de gezamelijke afronding. Uiteraard kan je ook later komen en eerder vertrekken.

Reservering en bijdrage
Via deze link kan je direct reserveren. LET OP! Het is niet mogelijk zonder reservering aan deze besloten dansavonden deel te nemen. Het aantal plaatsen is tot 50 begrensd. De bijdrage voor een dansavond incl drankjes, fruit en gebruik koptelefoon is € 22.

 

Data 2023: zaterdagen 10 en 24 juni, 8 en 29 juli, 12 en 26 aug  en 2 sept  

Inloop: Tussen 19:30 en 19:55 uur   Workshop: 20:00 uur  Afsluiting: 23:30 uur

 

Adres juni: Shiatsu Praktijk Garderen, Amersfoortseweg 313, 3888 NP Uddel

Parkeren: Op het terrein van Shiatsu Praktijk Garderen, door het houten toegangshek de parkeerborden volgen.

 

Adres juli: Onze boerderij, Ouwendorperweg 35, 3886MR Garderen

Parkeren: Strak langs de akker.

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

 

Om in te schrijven voor de nieuwsbrief van Somatic Dance klik hier