Freedance Garderen

Freedance BUITEN op zaterdag

08 & 29 jun 13 & 27 jul 10 & 24 aug

 

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

 

Om in te schrijven voor de nieuwsbrief van Somatic Dance klik hier

MENU

Freedance Utrecht nu in Garderen

 

Freedance Utrecht is in de zomer van 2016 ontstaan vanuit de behoefte ook in het 2e weekend van de maand in Utrecht te kunnen dansen in, en vanuit een inspirerende workshop.
DansJeVrij in Amersfoort diende hierbij als ‘lichtend voorbeeld’.

 

 

 

 

Freedance in Theaterhuis de Berenkuil in Utrecht is door alle maatregelen ivm het Coronavirus geeindigd per maart 2020!

Per juli 2020 ben ik in het buitengebied van Garderen komen wonen en konden we daar tot eind september heerlijk buiten dansen bij ons achter de boerderij met uitzicht over de landerijen.

 

Freedance in Dorpshuis de Wardborg in Garderen per oktober 2020

Vanaf oktober 2020 zijn wij te gast in het spiksplinternieuwe dorpshuis De Wardborg in Garderen. Hier hebben wij een sfeervolle ruimte tot onze beschikking met een fijne dansvloer en een gezellige lounchehoek met riante banken. 

 

Freedance wil graag een ontmoetingsplek zijn voor dansers om het dansen. Leeftijd en ervaring zijn niet van belang, wel dat een ieder zich vrij voelt op eigen manier te bewegen.
Daarom is het fijn dat we ons veilig weten. Die veiligheid kunnen we creëren wanneer we onze grenzen bewaken en tijdig aangeven, en die van anderen respecteren.
We zijn vrij om op ieder moment een dans met anderen aan te gaan als ook weer los te laten. Zo ontstaat er een ‘vloeibare’ vloer waar we zowel contact als vrijheid kunnen ervaren.

 

We dansen op blote voeten (of dansschoentjes met zachte zolen).

We dragen makkelijk zittende kleding zonder scherpe onderdeeltjes, waar we ons lekker in kunnen bewegen. Er is een aparte ruimte waar we ons kunnen omkleden.

Aangrenzend de dansvloer is een zithoek waar kruidenthee, sap en fruit klaar staat en het gezellig uitwisselen is.
Op de dansvloer, willen we graag vooral de muziek horen en de dans ervaren. Het kan een bijzondere danservaring geven als het alleen de muziek is die klinkt. Het verzoek is dan ook om alleen buiten de dansvloer in de zithoek zachtjes met elkaar te spreken.

 

Op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

 

Om in te schrijven voor de nieuwsbrief van Somatic Dance klik hier